› Predávané značky › Natural Jihlava
« 1 2 3
Stránka 3 z 3 - 76 položiek celkom
Epsomská soľ do kúpeľa v 1000g balení od Wolfberry.
Miso je pasta zo sóje, ktorá sa používa najmä v Japonsku ako dochucovadlo.
Táto je vyrobená zo sóje v kombinácii s naturálnou ryžou.
Môžete ho použiť do polievok, omáčok, cestovín, marinád, a pod.
Šungit je možné vďaka obsahu negrafitizovaného uhlíku využiť ako aktivátor vody a prírodný filter.
Pre milovníkov čokolády, ktorí hľadajú jedinečný chuťový zážitok a prírodný zdroj antioxidantov, sú tu nepražené kakaové boby od Natural!
Sladké ryžové víno. Používa sa ako dochucovadlo pri varení.
Vločky z morských rias Nori. Sú výborným zdrojom ľahko stráviteľných bielkovín a uhľohydrátov.
Šťava z arónie s dužinou má vysoký obsah vitamínu C. Je silný antioxidant.
Priaznivo pôsobí na krvný obeh aj pri tráviacich ochoreniach. Pomáha pri poruchách štítnej žľazy. Detoxikuje.
Šťava z brusníc je výborný zdroj vitamínov, minerálov, antioxidantov.
Môžete ju piť samostatne alebo naliať ako sirup do vody, ochutiť ňou kašu, jogurt, poliať palacinky alebo zmrzlinu.
Jedlý rastlinný olej jednodruhový. Lisovaný za studena. Prípadný zákal nie je na závadu.
Morské riasy Wakame sú kvalitným zdrojom ľahko stráviteľných bielkovín, minerálnych látok a uhľohydrátov.
Šťava z čučoriedok je skvelý zdroj vitamínov, minerálov, antioxidantov.
jedlý rastlinný olej viacdruhový
lisovaný za studena
prípadný zákal nie je na závadu
ideálny do šalátov
Mandľovú múku používame hlavne pri pečení, do tort a cukroviniek, do krémov, dezertov.
Môžete z nej vyrábať aj mandľové mlieko a domáci marcipán, makróny. Múka je vhodná na sladké pečenie a cukrársku výrobu, rovnako tak s ňou možno nahradiť čiastočne bežnú múku.
Ume pasta vyrobená z japonských sliviek, vhodná na dochutenie pokrmov.
Psyliium by do svojho jedálnička mali zaradiť ľudia trpiaci na zápchu aj hnačku.
Za studena lisovaný sezamový olej je bohatý zdroj bielkovín, zdravých tukov a vitamínov.
Nastavenie