› Predávané značky › Natural Jihlava
« 1 2 3 »
Stránka 2 z 3 - 76 položiek celkom
Neaktívné pivovarské kvasnice sú super potravina, ktorá sa používa ako dochucovadlo. Majú sladkastú chuť a voňajú po orieškoch.
Prírodná pasta vyrobená z jemne pražených sezamových semienok.
Cícerová múka obsahuje vysoké množstvo vlákniny.
Dá sa použiť na pečenie, varenie polievok, prípravu lievancov, špecialít ako je guláš, omáčky alebo ako prísada do mletého mäsa či šalátov.
KEŠU orechy sú bahatým zdrojom bielkovín a zdravých tukov, minerálov ako napríklad horčík, meď a fosfor.
Môžu sa konzumovať surové, pražené alebo ako prísada do rôznych jedál.
Múka má jemnú textúru. Je vhodná pre ľudí s intoleranciou na lepok.
V Ázii ju nazývajú aj Black salt - čierna soľ. Má vyšší podiel minerálnych látok ako klasická jedálenská soľ a obsahuje mnoho zdraviu prospešných minerálov.
Tradičná japonská sójová omáčka na dochucovanie jedál.
Amaranthová múka je vhodná pre ľudí s celiakiou.
Dlhozrnná jazmínová ryža známa aj ako thajská voňavá ryža.
Zdravé sladidlo. Sladenku môžete použiť na osladenie jedál a nápojov.
Miso je pasta zo sóje, ktorá sa používa najmä v Japonsku ako dochucovadlo. Toto ryžovo-sójové miso je jemné a krémové.
Prírodné sladidlo vyrobené z datlí.
Makadamové orechy obsahujú tuky, ktoré pomáhajú udržiavať tepny v dobrom stave.
Biela fazuľa s maslovou chuťou. Extra veľká.
Cícer je strukovina obľúbená pre svoj obsah vitamínov, minerálov a vlákniny.
Je treťou najrozšírenejšou strukovinou na svete.
Prírodné sladidlo.
Melasa je ľahko rozpustná a perfektne sa hodí na dochutenie rôznych kaší, mliečnych výrobkov, domáceho müsli a všetkých typov nápojov.
Múka z banánov s vysokým obsahom škrobu a malým množstvom cukru, ktorý sa zberá zelene a široko sa používa ako varená zelenina v trópoch.
Všestranné využitie.
Prírodný cukor získaný z kvetov palmy kokosovej.
Má jemne karamelovú chuť a svetlo hnedú až jantárovú farbu.
Miso pasta s obsahom soli nižším o 25% oproti iným Miso pastám od Natural Jihlava.
Instantný kávovinový nápoj s koreňom púpavy.
Jedlý rastlinný olej jednodruhový. Vyrobený z tmavého Lanového semienka. Lisovaný za studena. Prípadný zákal nie je na závadu.
Miso je pasta zo sóje, ktorá sa používa najmä v Japonsku ako dochucovadlo. Táto je vyrobená zo sóje v kombinácii s hnedou ryžou.
Prírodný cukor získaný z dehydratovaných ďatlí
Sladivosť je nižšia než u bežného cukru
Miso je pasta zo sóje, ktorá sa používa najmä v Japonsku ako dochucovadlo. Toto stredne hnedé miso zo sóje a jačmeňa má krémovú konzistenciu a je jemne slané.
Instantná čakanková káva.
Prirozdene bezlepková.
Chia semienka sú výživné a plné energie.
Nastavenie