Miso pasta z naturálnej ryže, Natural 200 g

 

Miso je pasta zo sóje, ktorá sa používa najmä v Japonsku ako dochucovadlo.

Táto je vyrobená zo sóje v kombinácii s naturálnou ryžou.

Môžete ho použiť do polievok, omáčok, cestovín, marinád, a pod.

Dostupnosť Skladom
€4,90
€4,08 bez DPH
   
Značka Natural Jihlava
Kategória Zdravé superpotraviny
 

Miso vyrobené zo sóje a naturálnej ryže.

Je to jemne slané korenie bohaté na vitamíny, enzýmy, a bielkoviny.

Môžete ho použiť do polievok, omáčok, cestovín, marinád, a pod. Odporúčame pridávať až ku koncu varenia, aby ste sa nepripravili o zdraviu prospešné látky.

Neobsahuje farbivá.

Nutričné hodnoty:

Energetická hodnota 702kJ/207kcal, Tuky 6,3g, (z toho nasýtené mastné kyseliny 0,97g), Sacharidy 11,6g, (z toho cukry 10,9g), Vláknina, Bielkoviny 12,1g, Soľ 12,75g

Balenie: 200g

Zloženie: Naturálna ryža bio 37,8%, sójové bôby bio 35,1%, pitná voda, morská soľ, koji kvas

Krajina pôvodu: Japonsko

 

Podobné produkty

     
  • Čakankový sirup 100% Originál, 4Slim 350 g Vegan 6714
    Čakankový sirup 100% Originál, 4Slim 350 g
    Vypredané

    Čakankový sirup Orignál je prírodný produkt s vysokým obsahom vlákniny a príjemnou sladivosťou.

    Vhodný pre vegánov.


    €6,60
    Značka: 4Slim
  • kotvicnik 8644
    Kotvičník - kvapky, Bylinářství U Chytré Horákyně 50 ml
    Skladom

    Kotvičník je známy predovšetkým svojimi účinkami pre mužov, ale je vhodný aj pre ženy. Jednoducho, keď chcete byť v kondícií. 


    €7,10
       
    Značka: Bylinářství U Chytré Horákyne
  • Sezam lúpaný, Natural 200 g 7632
    Sezam lúpaný, Natural 200 g
    Skladom

    Sezam môžete opražiť na panvici a posypať s ním šaláty, uvarené hlavné jedlo, polievky, pečivo, ozdobiť nátierky, dezerty, guličky, krémy, použiť do cestíčok na rezne alebo tempeh, môžete ho tiež variť s obilninami, použiť do pečiva, buchiet, a fašírok.


    €1,75
       
    Značka: Natural Jihlava

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: