Popis
Celulózová ošatka lepšie drží teplo pri kvasení chleba.
S ošatkami sa parádne pracuje, bochník sa z nej veľmi dobre vyklápa a neprichytáva sa na steny ošatky. Ošatka sa velmi dobre čistí.
Vzor ošatky sa pekne otlačí do bochníka.
Pred prvým použitím stačí ošatku zľahka vysypať múkou alebo škrobom.
Ošatky sú určené len na kysnutie chlebíka, nie na pečenie
Podrobnejšie informácie:
- čistý prírodný produkt šetrný k životnému prostrediu
- priedušný odolný a biologicky rozložiteľný materiál
- testovaný a schválený materiál pre styk s potravinami
- materiál je bez chemických prísad, ošatky sú lisované tlakom a následne vysušené
- sú vyrobené v Nemecku z celulózy s miestneho smrekového dreva, kde ich takto vyrábajú už od roku 1920
- vyrobené v EU
- musia sa po použití nechať vyschnúť, aby sa v nich netvorila plieseň, občas je dobré ich zbaviť zbytkovej múky pomocu kefky a nechať v chladnúcej rpre pri cca 100-110°C poriadne vysušiť
Podobné produkty
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár
5
JR
Jana Rakociova
Sme velmi spokojný s ošatkou, chlebík pečený s jej pomocou je vynikajúci.