Popis
Naklíčené semienka sú vhodné na ozdobenie pečiva, na vylepšenie šalátov, polievok a iných pokrmov. Pikantné chuťové tóny šošovky, reďkovky a horčice sa vám nikdy nezunujú. Fantázii sa medze nekladú!
Zloženie: šošovica bio (Lens culinaris), reďkovka bio (Raphanus sativus var. sativus), HORČICA ŽLTÁ BIO (Sinapis albumu)
Návod na prípravu a konzumáciu:
doba namáčania: 4-6 hodín
doba klíčenia: 5-6 dní
preplachovanie vodou: 2x denne
ideálna teplota:18-20 °C
odporúčané vybavenie: nakličovacie poháre
Pred konzumáciou ešte raz prepláchnuť vodou.
Výhonky by sa mali čo najskôr skonzumovať alebo uchovávať nanajvýš dva či tri dni v chladničke.
Podobné produkty
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.