Kokosová múka jemne mletá BIO Natural Jihlava, 500g

 
Dostupnosť Skladom
€2,65
€2,21 bez DPH
   
Značka Natural Jihlava
Kategória Pečenie
 

Kokosová múka je plná vlákniny, bielkovín a zdravých tukov.

Svojou jemnou štruktúrou a lahodnou chuťou je ideálnou voľbou pre varenie, pečenie a prípravu zdravých dezertov.

Kokosová múka je bezlepková, čo ju robí vhodnou pre ľudí s celiakiou alebo intoleranciou.

Zloženie: usušená najemno pomltá dužina kokosových orechov

Nutričné hodnoty: energetická hodnota 1793kJ/429kcal, Tuky: 12,70g (z toho nasýtené mastné kyseliny 12,70g), Sacharidy: 59,81g (z toho cukry 16,56g), Vláknina: 44,80g, Bielkoviny: 17,57g, Soľ: 0g

Hmotnosť: 500g

Krajina pôvodu: Filipíny

Podobné produkty

     
  • Dvojzrnková múka celozrnná polohrubá Bio, praZrnko 01 7467
    Dvojzrnková múka celozrnná polohrubá Bio, praZrnko 1 kg
    Vypredané

    Celozrnná polohrubá múka jedinečnej chuti a vône z ekologicky pestovanej pšenice dvojzrnky (Triticum dicoccum, Pšenica dvojzrnná) v regióne myjavských kopaníc.

    Múka z dvojzrnky je vhodná ako náhrada bežnej polohrubej múky pre ľudí zameraných na zdravú stravu a pre ľudí s potravinovou intoleranciou. Je vyrobená mletím zrna na kamennom mlyne bez následného vysievania, preto obsahuje všetky zložky pôvodných zŕn.

    V bio kvalite.


    €3,20
    Značka: praZrnko
  • Ryžová múka hladká Natural Jihlava, 500g 9024
    Ryžová múka hladká Natural Jihlava, 500g
    Skladom

    Ryžová múka je ľahko stráviteľná, je bohatá na živiny ako napríklad vitamíny B a minerály ako železo a draslík. Je vhodná na prípravu bezlepkových dezertov. 


    €1,40
       
    Značka: Natural Jihlava
  • Čiroková múka hladká, Natural 300 g 7793
    Čiroková múka hladká, Natural 300 g
    Vypredané

    Čiroková múka má neutrálnu chuť, je preto vhodná na rôzne využitie do sladkých aj slaných pochúťok či na pečenie chleba.


    €1,30
    Značka: Natural Jihlava

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: