Vegan Zväčšiť
  • 1 z 2
 

Čistiaci piesok z mydlových orechov, Tierra Verde 500 g

 

Jemný čistiaci piesok s príjemnou pomarančovou vôňou.

Vhodný na čistenie keramických, porcelánových, smaltových, chrómových, nerezových a sklokeramických povrchov v kuchyni aj kúpeľni.

Dostupnosť Skladom
€3,95
€3,29 bez DPH
   
Značka Tierra Verde
Kategória Ekologická drogéria
 

Jemný čistiaci piesok so sviežou príjemnou vôňou, ktorú mu dodáva prírodná silica z pomaranča.

Čistiaci piesok využijete na čistenie rôznych povrchov v kuchyni a v kúpeľni.

Vhodný na:

  • keramika (vane, umývadlá, toalety)
  • porcelán (hrnčeky, taniere)
  • smalt (sporáky, riad, vane)
  • chróm (vodovodné batérie, chrómované časti elektrospotrebičov)
  • nerez (riad, drezy, digestory - pri čistení rešpektujeme štruktúru materiálu)
  • plast (matné plastové časti elektrospotrebičov - pred aplikáciou vyskúšame odolnosť materiálu)
  • sklokeramické varné dosky a drezy

Na ktoré povrchy čistiaci piesok nepoužívať:

Na teflón, špeciálne nepriľnavé povrchy, silikón, kožu a textílie. Pred aplikáciou na chúlostivé a atypické materiály vyskúšajte najprv na menšej, menej viditeľnej ploche. Sklo keramické povrchy nechajte pred čistením vychladnúť.

Ako piesok používať:

Piesok nasypete na hubku, utierku, drátenku a primeranou silou odstránite nečistoty. Po vyčistení povrch dobre opláchnite.

Zloženie: > 30 % mletý vápenec, hydrogénuhličitan sodný (sóda bikarbóna); 5 –15 % prášok z mydlových orechov v biokvalite; < 5 % prírodná pomarančová silica (obsahuje parfum limonén, pomaranč sladký extrakt - môže vyvolať alergickú reakciu)

Suroviny na výrobu drogérie Tierra Verde sú zvolené tak, aby predstavovali čo najmenšiu záťaž pre zdravie ľudí i planéty.

Balenie: 500g v papierovej dóze (je možné opakovane ju naplniť)

Produkt nie je testovaný na zvieratách. Tento výrobok neobsahuje ropné deriváty, chlór, syntetickú parfumy, ani farbivá. Vhodné aj pre vegánov.

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: